Sunnuntaina olin taas kissojen kanssa kotosalla melkein koko päivän. Manteli on silloin selvästi villimpi. Taas kiipeiltiin verhotangon päällä ja pudottiinkin sieltä, onneksi Manteli onnistui laskeutumaan ison lattiatyynyn päälle. Akrobatiaa on harrastettu myös parven ja portaiden kaiteella ja paarteiden päällä. Hurjinta katseltavaa on kun korkeuksissa pyöritään ja leikitään omalla hännällä tai ison kissakaverin kanssa hippaa!

Manteli on tullut entistä vaativammaksi myös syliajan suhteen. Kun ilta on siinä vaiheessa että on aika hemppistellä, syliin on vaan päästävä, vaikka jalkaa pitkin kiipeämällä. Olenkin oppinut jopa ompelemaan niin että kissanpentu nukkuu sylissä ja silittämään niin että pentu makaa hartioillani.

Punnitsin eilen Mantelin. Kolmessa viikossa on painoa tullut 300 grammaa, nyt puntari näytti 1 650 g. Kyllä tytteli syökin niin mallikkaasti että kasvaa varmaan isoksi ja vahvaksi kissaksi. Ruokaa vaaditaan kovaan ääneen jopa kuusi kertaa päivässä!  Joka kerta ruokalautaselta katoaa hetkessä niin possun sydän, kalkkunan file, tonnikala kuin purkki- ja pussiruoatkin, erityisiä inhokkiruokia en ole vieläkään huomannut. Ja iltapalaksi saa aina kipollisen raksutuksia.

Manteli tykkää keinutella riipputuolissa

Lankakerä on mainio tyyny