Hei taas, pitkästä aikaa! Talven selkä on jo tainnut taittua ja kevätaurinko on väläytellyt ensimmäisiä lämmittäviä valonsäteitään. Pitkä pakkasjakso vihdoin päättyi ja kissat uskaltautuvat ulkoilemaan tarhassa kinoksien keskellä. Lumi teki taas pientä vahinkoa kissatarhan verkkokatolle, mutta tänä talvena taidettiin säästyä suuremmilta vaurioilta. Viime talvenahan katolta tippunut lumi ja lumiesteet rikkoivat kissatarhan katon.

Mantelilla on ikää jo melkein yhdeksän kuukautta. Tuo on usein kissatytöillä sitä aikaa kun kollit alkavat kiinnostaa. Vaan ei Mantelia. Kovasti yrittävät meidän konsulttipojat tuoksutella Mantan hännän alta mutta vielä ei ole kutsuvia viestejä ilmoille leijaillut. Toivonkin että Manteli malttaisi odotella juoksujen alkamista pitkälle kevääseen. Vielä ei sulhasta ole valittuna ja kollinkaipuutaan valittelevan kissaneidin kanssa ei ole elo kovin ruusuista, näin ovat kokeneemmat kertoneet.
 
Manteli käyttäytyykin vielä kuin kissanpentu. Leikkii ja rallittaa. Vanhemmat kissat saavat edelleen osansa tuosta energiapakkauksesta. Mantelilla on myös iso kasa lempileluja, joista alla kuva. Foliopallot ovat höyhenkeppilelujen ohella ehdottomia lemppareita. Myös tuo sininen ja pörröinen kissamato saa usein ja kovasti kyytiä. Ja melkein joka yö se on kuljetettu meidän sänkyyn.

Mantelin lempparilelut -kokoelma

Suuren suosion on saavuttanut myös puna-harmaaraidallinen rapinatunneli. Tunnelissa voi leikkiä foliopallolla, keppilelulla, kissakavereilla tai ravata siellä vain edes-takasin. Tunnelin kyljessä on kaksi pyöreää aukkoa joista on kiva kurkistella.

Homma putkessa

 

Valmiina hyökkäykseen!

 

 

Näyttelytouhuissa on Mantelilla ollut nyt pidempi tauko. Kotona asentoja harjoitellaan silti ahkerasti. Muutaman viikon kuluttua tarkoituksena olisi lähteä näyttelemään Kouvolaan, Ragdoll-yhdistyksen järjestämään esittelynäyttelyyn. Saa nähdä kuinka meidän käy! Pitäisikö ommella uudet verhot...?

Asentoharjoituksia

 

-mie en jaksa ennää!

 

Jurotus (Aada)

 

-Ai niinku mitä?! (Karpo-Kasperi)

 

Suuri harmaa päällikkö (Konstantin Kasimir)

Ainoa konsti saada koko kööri samaan kuvaan on ... RUOKA!