Kissanpennuilla on tänään 3 -viikkois-syntymäpäivä! Synttärin kunniaksi maisteltiin ensimmäisen kerran keinomaitoa. Tuttipullo on ilmeisesti pienempiä pentusia varten, sillä se ei maistunut kellekään. Pienestä ruiskusta maitoa sen sijaan maisteltiin oikein mielellään. Ja mitä pennuilta jäi tähteeksi, maistui emolle. Vaikka emo ruokkii pentujaan ahkerasti, energiaa kuluu hurjan paljon nyt kun pennut painivat ja leikkivät enemmän. Noppa on suurin pennuista ja painaa jo yli 400 g. Nuppu on pienin 330 g painollaan.

Tänään pennuilta leikattiin myös kynnet ensimmäisen kerran, ne olivat niin neulan terävät että emon mahanahka alkoi olla aika ärtyneen näköinen.

Pesälaatikko alkaa jo jäädä pennuille pieneksi, ne pääsevät kiipeämään kynnyksen yli. Eräänä päivänä kaksi pennuista löytyikin sängyn alta, joten laatikon suuaukko käännettiin seinään päin. Pennut saavat nyt oleskella pentuhuoneen matolla aina kun ihmisväki on paikalla valvomassa ettei kukaan joudu omille teilleen. Emo ei jostakin syystä osaa tai tahdo kantaa pentuja, joten sillä on suuri huoli jos pennut joutuvat liian kauas toisistaan.