Viime lauantaina osallistuimme Mantelin, Nestorin ja Nekun kanssa Kouvolassa järjestettyyn esittelynäyttelyyn. Perhe matkusti sulassa sovussa samassa kuljetuslaatikossa. Paikan päällä eläinlääkärin teki tarkastuksen ja totesi kaikki kolme näyttelykelpoisiksi. Pieni yllätys tuli kun näyttelyhäkit olivatkin hieman totutusta poikkeavan kokoiset mutta onneksi verhot saatiin jotenkuten ripusteltua paikoilleen. Häkit olivat pienempiä joten otimme käyttöön kaksi häkkiä. Nestor oli välillä emonsa kanssa, välillä Nekun seurana.

Nestor ja Manteli

Nestor takana, Nekku edempänä

Nestor köllöttelee

Nekku unten mailla

Mantelia naurattaa

Sekä pennut että emo käyttäytyivät oikein hienosti, eivät olleet arkoja tai peloissaan. Nestoria alkoi aamulla pitkästyttämään, mutta emon ei tarvinnut kuin kerran ojentaa pojankollikkaa niin sekin rauhoittui ja tyytyi köllöttelemään häkissään ja ihmettelemään ympärillä olevaa hälinää. Nekku oli rauhallisempi eikä katsonut tarpeelliseksi hötkyillä ollenkaan, kuten näistä kuvista näette:

Nekku puunaustasolla

Kaksi pientä

Hienoa miten nätisti pienikin ihminen osaa kissaa paijata.

Kiitokset Kokolailla -blogin Jennille tunnustuksesta ja haasteesta, tuollaiset ovatkin Kissanpolkan porukalle ihan uusi juttu! Palataan niihin hieman myöhemmin...