Lokakuussa ehdimme käydä kahdessakin kissanäyttelyssä. Alkupuolella kuuta olimme Nekun kanssa  viikonlopun Jyväskylässä. Nekku kisasi tuolloin viimeistä kertaa nuorten luokassa. Vastassa oli molempina päivinä kaunis kilpasisko Alexandra. Lauantaina Nekku jäi kakkoseksi, Aksun jatkaessa aina paneeliin ja voittoon saakka! Onnea Aksu! Sunnuntaina osat vaihtuivat kun tuomari valitsi Nekun paremmaksi ja aina loppukilpailuun saakka. Vaikka paneelissa Nekku jäikin kakkoseksi, paras palkinto oli se, kuinka hienosti Nekku käyttäytyi vaikka tilanne oli varmasti todella jännittävä.

Seuraavana viikonloppuna matkustimme Kangasniemelle ja myös Kasperi pääsi pitkästä aikaa mukaan esittelynäyttelyyn. Kasperi ei tätä elettä suuremmin arvostanut, mutta suostui kuitenkin esittäymään yleisölle ja näyttämään miltä komean venäjänsinisen kollin kuuluukin näyttää.

Kasperi Jörrikkä

Nekku Nökötti

Kuva: Jaana M.

Kuva: Jaana M.

Kuva: Jaana M.

Näytelyn jälkeen meillä oli tilaisuus päästä tapaamaan ptkästä aikaa Nestoria, Nekun veljeä siis. Tässä muutama kuva. Eikös olekin pojasta kasvanut kovasti komea kolli!

Marko ja Nestori

Minne pojat katselevat..?

 

Myös erään tietyn kollin pitkällinen odotus palkittiin vihdoin! Kun Manteli antoi merkin, Mighty-kolli matkusti Helsingistä Katajamäelle häitä viettämään. Häät olivat hyvin nopeat, vain noin vuorokauden, koska nuori sulhanen tuntui olevan hyvin tietoinen matkan tarkoituksesta ja hoiti homman reippaasti.

Hääsviittinä toimi tällä kertaa kylpyhuone, jossa valokuvien ottaminen oli aika haasteellista kehnosta valaistuksesta johtuen.

Nuori kolli puhkuu intoa!

Morsion levätessä voi sulhokin hieman leikitellä.

Nyt siis odottelemme tuottivatko häät hedelmää. Ainakin nyt parin viikon jälkeen Mantelin ruokahalu on kasvanut ja hieman lommoilla olleet kupeet ovat jo somasti pulskistuneet. Myös nisät erottuvat selvästi vatsakarvojen joukosta.

Manteli valitsi lepopaikakseen kylpyhuoneen pöydän, jolla oli pino pehmoisia tyynyjä odottamassa pyykkiin pääsyä.