Tällä viikolla Manteli on opetellut isojen kissojen juttuja. Otin Mantelin mukaan kauppareissulle, se odottikin kiltisti autossa ostoksien ajan. Matkalla piti vähän naukua.

Meillä kävi myös vieraita, pikkuinen Nooa-poika vanhempiensa kanssa. Vauva oli ihan kiva, kunnes Manteli huomasi että sehän liikkuu jotenkin ihan kummallisesti, neljällä jalalla, ihan kuin kissat! Vauva sai kuitenkin koskea kissaa. Sepäs vasta Nooaa nauratti! Aadakin teki tuttavuutta vauvan kanssa mutta pojat päättivät seurailla tilanteen kehittymistä vähän sivummalta. Eihän sitä tiedä milloin se nousee kahdelle jalalle ja juoksee! Meillä kävi myös rotinavieraita ja Manteli sai lahjaksi ison kasan uusia leluja sekä mirrinmintun taimia! Leluilla leikkivät innoissaan myös isot kissat, ehdoton suosikki on kuminauha-onkilelu jonka päässä on ihana karvainen tupsu. Se saa Konstankin köntystämään lelun perässä.

Kun koko talo on lattiatasossa tutkittu, on aika suunnata katse ylöspäin. Raapimapuusta pääsee näppärästi vaikka verhotangon päälle. Siellä onkin kiva leikkiä trapetsitaiteilijaa. Aikookohan Manteli sirkustähdeksi?

 

Manteli matkii isoja kissoja kaikessa. Ihan kaikessa. Kaikki ruoka mitä isot kissat syövät, on hyvää. Isot kissat käyvät ulkona, Mantelikin tahtoisi. Olin ajatellut että Manta ei opettele ulkoilua ennen kuin on vähän kasvanut. Miten se olikaan tyhmä ajatus? Manteli leikki nukkuvansa kun jätin ikkunan auki isoja kissoja varten. Ehdin nähdä kuinka vain häntä vilahti ikkunan raosta ja Manteli oli jo tarhassa. Pojat kömpivät usein peiton alle nukkumaan ja sinne on tiensä löytänyt Mantelikin.

Konsta pyytää ulos.

 

Mantelin mielestä aito lampaantalja on aivan ihana. Siihen on ihanaa upottaa varpaat ja nenä. Se muistuttaa ihan emon pehmoista massua.

 

Unenasentoja

 

Myös Manteli on huomannut miten mainio paikka sauna on päiväunille. Onnistuu siellä myös peseytyminen.

Harvinainen hetki. Tämä kuva on laadultaan aivan surkea, mutta ehkä siitä välittyy silti sen ainutlaatuinen tunnelma. Konsta antaa hellän suukon pikkuveli-Kasperille. Aitoa ja viatonta poikien ystävyyttä <3