Mantelin ensimmäisistä pennuista toisena syntynyt, kaunis tyttöpentu Nadja (rekisterinimeltään Bessemjanka's Nadenka) asustelee Leppävaarassa perheen ainokaisena kissana. Nadjan kotiväki ilahdutti muutamalla valokuvalla, jotka luvan kanssa julkaistaan myös täällä.

Kaikki kuvat Saara N ©

Tässä otteita Nadjan kesäkuulumisista:

"Nadja vietti kesälomansa maaseudun rauhassa. Siellä se sai ulkoilla päivittäin monta tuntia valjaissa narun päässä. Onneksi kaupungissa parveke toimii jonkinlaisena lohtuna. Vaikka Nadja oli ulkona valjaissa, onnistui se jollain ihmeen keinolla metsästämään yhden linnunpoikasen ja sammakon... sekä tietenkin kymmeniä ja kymmeniä kärpäsiä ja paarmoja. Yhden hiirenpesän Nadja myös löysi pihalta, mutta ei ollut moksiskaan hiiristä vaan siirteli niitä vaan varovasti tassulla edestakaisin!

Nadja painaa nyt noin kolme kiloa, joten alkanee pian olla täysikasvuisen kokoinen. Turkki on vaalentunut auringossa melkoisesti – mutta se tekee vaan Nadjasta entistä kauniimman. Ruokien suhteen ollaan varsin nirsoja edelleen: Applawsin tonnikalat, possun sydän, munuaiset ja raksut menee, mutta muiden tarjoomuksien luona käydään vaan kääntymässä. Vettä Nade haluaa juoda kaikkialta muualta paitsi omasta kupistaan. Ihmisten vesilasit on kaikkein mieluisimpia juoma-astioita ja niihin on hauska ujuttaa päänsä syvälle ja saada ihmiset hymyilemään." (kirjoittanut Saara N 1.8.2011)

Ja vielä viimeisimpänä kuulumisena, Nadja, kuten emonsa ja siskonsakin, on kuulemma hulluna The Body Shopin jalkavoiteeseen! Nadjan lempimaku on manteli, Manteli ja Nekku tykkäävät mintusta. Yhtä kaikki, tyttöjen mielestä voide on parasta nauttia sisäisesti, nuolla omistajansa jaloista, jotta vaikutus on paras mahdollinen.